Hosting pakketten en prijzen van One.com

De webhost One.com is voornamelijk gespecialiseerd in hosting op een gedeelde server. Middels lage tarieven (het goedkoopste pakket is 1,99 euro per maand) probeert One.com in te spelen op beginners of mensen met een beperkt budget. Dat is ook duidelijk af te leiden uit de heldere structuur van hun website, waar je slechts drie verschillende hosting pakketten worden aangeboden.

Hieronder vind je voorbeelden van de hosting pakketten (de prijzen zijn exclusief BTW):

Hosting is iets waarover weinig mensen kennis hebben. Het is altijd interessant om ervaringen te lezen van andere klanten. Een snelle ronde op internationale rating websites geeft al snel het signaal af dat de kwaliteit van de servers niet altijd even goed is.

One.com is gefocust op het aanbieden van goedkope diensten. Alhoewel dit voor sommigen wellicht aantrekkelijk klinkt, kan het voor anderen juist afschrikken. In de wereld van hosting wordt goedkoop vaak als duurkoop ervaren. Je krijgt letterlijk waarvoor je betaalt. Waardoor deze hosting provider waarschijnlijk niet voor iedereen geschikt is.

De hosting pakketten van One.com zijn puur gericht op beginners. In plaats van met moeilijke technische termen te strooien wordt er geprobeerd om het zo basic mogelijk te houden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...