passief geld verdienen met crypto doe je zo

M2 Pro Miner

De M2 Pro Miner drijft het revolutionaire wereldwijde Low-Power-Wide-Area-Network aan, een ambitieuze, gedecentraliseerde beweging onder leiding van de MXC Foundation, DataHighway, het Bitcoin-netwerk en technologiesupporters van over de hele wereld. Samen creëren we een gratis, gedecentraliseerd IoT-netwerk waar iedereen baat bij heeft.
De M2 Pro is een low-power miner, wat betekent dat we de manier waarop mensen Bitcoin, MXC en DataHighway en andere tokens minen fundamenteel hebben veranderd. Het is milieuvriendelijk, energiezuinig en goedkoop, het is tijd om over te stappen op de M2 Pro!

ongeëvenaarde eenvoudige mijnwerker

Een ongeëvenaarde mijnwerker, die de Crypto-mijnindustrie vereenvoudigt
Gegevens zijn het moderne goud en met de M2 Pro Miner kunt u mijnen in een kwestie van minuten!

Mijnbouw zou eenvoudig moeten zijn en het zou voor iedereen moeten zijn! We hebben cryptocurrency-mining opnieuw ontworpen om ervoor te zorgen dat u met zo min mogelijk inspanning kunt kiezen wat, wanneer en hoe u mineert. De M2 Pro biedt iedereen een eenvoudige en universele mijnoplossing die geen dure, energieverslindende installatie vereist, gewoon plug and play.

Bestel de Match X bij ons en wij leveren deze persoonlijk en installeren de software samen met u zodat het toestel direct actief is.

Wij zien dat op sommige sites deze MXC miners voor 3100 euro worden verkocht maar wij willen deze aanbieden voor 2850 euro. Voor deze prijs leveren we het toestel persoonlijk zoals gezegd en stellen we het in voor u.

De toestellen moeten eerst worden betaald van zodra we de betaling ontvangen nemen wij contact met u op en dan wordt er een afspraak gemaakt voor de installatie.

Wij zijn gelegen te Nazareth en wij leveren in gans België en Nederland.

Gelieve ons via deze link te contacteren indien u een miner wenst te bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...